Манчестър Юнайтед обяви, че е предприел най-подходящите стъпки в отговор“ на интервюто

...
Манчестър Юнайтед обяви, че е предприел най-подходящите стъпки в отговор“ на интервюто
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед съди Роналдо

Манчестър Юнайтед разгласи, че е предприел „ най-подходящите стъпки в отговор “ на интервюто на Кристиано Роналдо с журналиста Пиърс Морган. В него португалецът призна, че не изпитва почитание към мениджъра Ерик загар Хаг и също по този начин разкритикува Юнайтед за неналичието на прогрес след завръщането си предишното лято.

Роналдо също употребява изявлението, с цел да омаловажи някои от по-младите играчи в клуба, както и да разкрие какъв брой близо е бил до присъединение към Манчестър Сити.

Преди четири дни, откакто се появиха първите акценти от въпросното изявление, клубът още веднъж разгласява малко изказване, в което не стана ясно нищо съответно, а единствено увереи, че към на „ Олд Трафорд “ откриват обстоятелствата и обмислят реакцията си. Сега от Юнайтед потвърдиха, че ще подхващат дейности против Роналдо.

„ Манчестър Юнайтед тази заран предприе дейности в отговор на скорошното медийно изявление на Кристиано Роналдо. Няма да вършим повече мнения, до момента в който този развой не завърши “, гласи формалното изказване на „ алените дяволи “.

Наскоро се писа, че клубът може да приключи едностранно контракта на Кристиано Роналдо през януари и да му попречи да подпише с различен клуб.

Според медиите в Англия Юнайтед ще съди Роналдо за нарушаване на контракта. Ръководството на " алените дяволи " не е било предизвестено от петкратния притежател на Златната топка за медийната изява. Договорът на Роналдо с Юнайтед е с дълготрайност до юли 2023-та година, като 37-годишният футболист получава половин милион паунда на седмица.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР